Külföldi nyelvtanulás

Nyelvtanulás + Nyaralás = Málta

Miért választják egyre többen Máltát a nyelvtanuláshoz?

· Mert valódi anyanyelvi környezetben lehet angolul tanulni! · Mert Málta egész évben kellemes hely, száraz meleg nyárral és enyhe hőmérsékletű téllel. Nyáron átlagosan 30, télen 12 °C fok van. · Mert az angol-amerikai tanfolyamoknál jóval kedvezőbb áron lehet nyelvet tanulni!

Elhelyezkedés

A Gateway International School of English nyelviskola és szállás Málta egyik legszebb, csendes lakónegyedében helyezkedik el a San Gwann-ben, ahonnan a St. Julians völgyre nyílik csodás kilátás. 15 perc sétára van a Spinola öböl, ahol igazán nehéz ellenállni a jobbnál jobb éttermek csábításának. San Gwann közel esik Paceville-hez, a sziget lüktető éjszakai szívéhez. Az iskola szintén közel van Málta legmodernebb bevásárló központjához és a legszebb tengerparti strandokhoz is. .

Az iskola

Iskolánk egy modern kétemeletes épület, 10 légkondicionált osztályteremmel, amely a legmodernebb információs technológiával van felszerelve. Az órák szünetében sétálhatnak az iskola kertjében vagy betérhetnek egy kellemes italra kávézónkba.

A szállás

Apartman szállónk egy három emeletes modern épület, 50 méterre iskolánktól. 18 világos hálószoba, 4 TV szoba, 8 fürdőszoba, tetőterasz, fogadó helyiség, nagy kert és internetes szolgáltatás várja kedves vendégeinket. Minden hálószoba légkondicionált. Azért, hogy biztosítani tudjuk tanulóink kényelmes időtöltését 24 órában áll rendelkezésükre háziasszonyunk. Diákjaink választhatnak máltai és nemzetközi ízekből kiváló konyhánkon. Árainkhoz (PDF formátumban) kattints ide!
Megtekintéséhez az elterjedt Adobe Acrobat Reader szükséges, a dokumentum új ablakban nyílik meg.
Jelentkezem [LR_IMAGE_GALLERY:TYPE=malta:WIDTH=490:HEIGHT=368:PAUSE=3000:RANDOM=NO]

Tanfolyamok és személyes hozzáállásunk

Nemzetközi Nyelviskolán a nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja, az általános nyelvi képzéstől a kis csoportos üzleti nyelvoktatáson keresztül az egyéni órákig. Tanfolyamaink közül mindenki megtalálhatja szakmájának, tudásának, életritmusának megfelelőt. Igyekszünk minden tanuló egyéni igényeit figyelembe venni.

Programok

G.I.S.O.E. széles skáláját kínálja kulturális programoknak, sportolási lehetőségeknek. · Golfozhatnak, bowlingozhatnak, jégkorcsolyázhatnak, vitorlázhatnak, búvárkodhatnak. · A számtalan egyéb más szórakozási és kirándulási lehetőségről segítőkész munkatársaink informálják kedves tanítványainkat.

Málta Szigete

Piramisoknál is régebbi templomromok, középkori paloták, szűk utcák és hatalmas katedrálisok őrzik a három lakott szigetből álló ország (Málta, a kisebb Gozo és a még kisebb Comino) gazdag múltjának emlékeit. Sok olyan kis múzeuma is van, amelyekről kevesen tudnak, pedig ezek legalább annyi érdekességet nyújtanak, mint a csoportok által tömegesen látogatott helyek. A tenger apró öblei és sziklákkal szabdalt partszakaszai szintén sok szépséget és örömöt rejtenek. Máltát történelme során sokféle hatás érte. Jártak itt a rómaiak, a bizánciak, az arabok, később a franciák és az angolok, de arculatára a legnagyobb hatással az 1530-tól kétszázhatvannyolc éven át Máltán székelő lovagok voltak. A Jeruzsálemi Szent János Lovagrend – amelynek eredeti feladata a Jeruzsálem felé tartó zarándokok gyógyítása volt – fantasztikus palotákat és erődöket hagyott az útókorra. Szembetűnő még a szigetet 1800 és 1964 között uraló britek hatása is az élet minden területére. A látogatóban mély nyomot hagy, hogy a helyiek – akik mind anyanyelvi szinten beszélnek angolul – mennyire kedvesek. Itt még elvétve sem találni túl rámenős boltost vagy tisztességtelen pincért. A máltaiak nagyon vigyáznak arra, hogy minden vendég jól érezze magát. Fontos tudnivaló, hogy a múzeumok nagy részébe a diákok és a 65 éven felüliek ingyen léphetnek be.

Jelentkezés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket online chat-en, a 06 1 413 0301-es telefonszámon, vagy írjon az info@szituaciosnyelviskola.hu címre. Az utazást a Bron-y Aur utazási iroda szervezi. Engedély szám: MKEH R 1568.
Málta
  1. (kötelező)
  2. (kötelező)
  3. (létező email cím)
  4. (kötelező)
  5. (kötelező)
  6. (kötelező)
  7. (kötelező)
 

cforms contact form by delicious:days