Szeretjük amit csinálunk :)

5 jó ok, hogy miért tanulj nálunk!

► Eredményesség: 10-ből 9 nyelvvizsgázónak sikerül
a nyelvvizsgája!

► Nincs kockázat: A szintfelmérés és az első óra is INGYEN van!
Csak ezután kell eldöntened, elkezded –e nyelvtanfolyamodat!

► Biztonság: Egyedülálló tanfolyam biztosításunk miatt visszakapod a befizetett tandíj összegét, ha például megbetegszel,
és nem tudsz végigjárni egy tanfolyamot!

► Utalványok beváltása: Beiskolázási- és ajándékutalvánnyal is fizethetsz!

► Gazdaságosság: A választott tanfolyamra részletfizetési kedvezményt is kaphatsz!

Keressen bennünket hétköznap 09:00-17:00 között online chat-en, a 06 1 781-1926, 06 1 781-1927-os telefon-számokon, vagy írjon az info@szituaciosnyelviskola.hu címre.

——————————————————————————————————————————

Ruszkai Judit vagyok, a Szituációs Nyelviskola ügyvezető igazgatója

Egyszer volt hol nem volt … valahogy így kezdhetném a történetet. Volt egyszer két végzős nyelvtanár, akik szerettek volna valami újat alkotni, valami izgalmasat. Természetesen pénzük az semmi. Csendestársi segítséggel alapítottak 1997-ben egy Kft-t és kibéreltek négy Dunára néző irodát. Óriási csinadrattával, zenekarral, előadókkal megnyílt a Szituációs Nyelviskola. Az első tanévben alig jelentkezett tanuló. Talán harmincan ha voltak. Lassacskán felemésztette minden pénzünket a vállalkozás, hiszen a bérleti díjak, a rezsi, a reklám költségek jóval meghaladták a bevételeinket. Amikor már a bezáráson gondolkodtunk, abban a hónapban az egyik vizsgaelőkészítő csoportból 10 tanulóból 7 letette az állami nyelvvizsgát. A rákövetkező időben lassan, de folyamatosan jelentkeztek a diákok, a már levizsgázottak ajánlására. Azóta több száz hallgató tanult velünk és biztosak vagyunk benne, hogy még nagyon sok vidám, sikeres munkanap vár ránk.

Ha kérdése van, kérem keressen bizalommal!

E-mai: info@szituaciosnyelviskola.hu