Hacked By Me -> https://www.facebook.com/magico.sec

Legyen életmód a nyelvtanulás

13 éves tapasztalat, új helyszínen, új megoldások! Csak a Szituációs Nyelviskolában!
Szeretnénk Neked röviden bemutatni oktatási módszereinket, melyet kifejezetten a mai kor igényeinek megfelelően hoztunk létre.

Miután jelentkezel hozzánk, egy negyven kérdéses szintfelmérővel tájékozódunk jelenlegi nyelvtudásodról. Ezt akár online, akár az iskolában papír alapon megteheted. Miután a mentorod kijavította, és egy rövid szóbeli beszélgetés után pontosan megállapítja a szintedet, és azt is, hogy a szinteden belül melyik óraszámhoz kell csatlakoznod. Kapsz egy belépési kódot a Futurelingua rendszeréhez. A kódodhoz a Futurelingua rendszer generál heti tíz időpontot, melyek közül előzetesen internetes bejelentkezés alapján bármelyiket választhatod. Ennek kiválasztásában igény szerint segítünk Neked. Erre szolgál az Életmód- Térkép, hiszen a tanulás hatékonysága szempontjából nem mindegy, hogy hová illeszted a napirendedbe a tanóráidat.

read more

Streaming Movie Raw (2017)

Raw (2017) Director : Julia Ducournau. Producer : Jean des Forêts. Release : March 10, 2017 Country : Belgium, France. Production Company : Angoa-Agicoa, MEDIA Programme of the European Union, Wild Bunch, Canal+, Rouge international, Radio Télévision Belge Francophone (RTBF), Ciné+, Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel de la Fédération Wallonie-Bruxelles, Le Tax Shelter du